Welkom op mijn Reislog!
Hola amigos!
Nosotros vamos a Argentina, Chile, Perú, Bolivia y Brasil! Het resultaat van onze lessen Spaans. Nog één maandje les en dan kunnen we 5 maanden oefenen tijdens onze reis door Zuid-Amerika!
Via deze site willen we jullie op de hoogte houden van al onze belevenissen. En aangezien we beiden niet erg kort van stof zijn.... Wees voorbereid! Je kunt dusnieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waarwij ons bevinden en waarwegeweest zijn!
Als je denkt: Leuk, die boekwerken vol leuke grapjes, avontuurlijke verhalen en niet te vergeten de spectaculaire foto's, dan kun je je aanmeldenvoor de mailinglijst (rechterkolom).
Wezien je graag terug oponze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter (dan blijft ons Nederlands ook een beetje op peil;))!
Leuk dat je metons meereist!
Janneke en Marleen
Jodels dames!! Ziet dr goed uit hoor, ben heel benieuwd.. ik ben ook net naar het reisbureau geweest en ik kom 30 juli weer.. dus zie jullie 4 daagjes later!! Vandaag de o zo leuke prik gehad?
Groetjes
Jaaa, nu begint het wel heel echt te lijken hoor! Nog ruim twee maanden en dan is het al zover... Jullie kunnen waarschijnlijk niet wachten, maar ik vind eigenlijk niet zo erg dat het nog even duurt!;)
Succes met de voorbereidingen!
Waarschijnlijk is dit ook een begin van jullie TV-Carriere. Eerst "Grenzeloos Verliefd". Dan.."Ik vertrek". Tussendoor nog een keer.."Hello Goodbye". En wie weet nog es "All You Need".....
Velle Wille Dames!!!
=X=
Nog een paar dagen en dan is het zover!
Bepakt en bezakt met de nodige rugzakken, levenservaring en Spaanse lessen bestormen jullie Zuid-Amerika.
Machtig volle plezeer, goodgoan en wiej zeet de verhael'n hier én op TV wè....!
Sentido común de viajes :-)
Vanavond drinken we een flinke borrel een een hele mooie reis die over een kleien 14 dagen gaat beginnen. Dames geniet en er van.
Een hele fijne en leerzame reis gewenst!
Helaas kan ik er morgen op school niet bij zijn om persoonlijk afscheid te nemen.
Ik za je/jullie heel graag volgen,
Greetz
hallo dames
jullie zijn er helemaal klaar voor hoor ik. Heel veel plezier en doe hênig an. (of niet natuurlijk)
ik krabbel nog weleens.
toi toi toi
Daaaaar ben ik weeeeer:
Verhaaltjuh...verhaaltjuh....verhaaaltjuh!!1
Foto's....foto's....foto'ss...... ;)
ps. Marleen check je mail ff inz. Butterfly!!